0721 525 828 / 0721.188.607

Program: Luni-Duminica 08:00-19:00

Preturi transport mobila Bucuresti

Preturi accesibile mutari mobila

Preturi transport Mobila,BagajeExista mai multe variabile legate de stabilirea unei cotatii de pret corecte pentru un serviciu de transport. Distanta, greutatea mobilei, marfurilor sau bagajelor de transportat, etajul de la care se coboara si etajul la care se urca, timpi (de transport, de stationare), etc sunt tot atatia factori de care trebuie sa se tina seama pentru elaborarea ofertei de pret. Punem la dispozitie nu doar servcii profesioniste de transport, dar si manipulanti instruiti, in cazul in care aveti nevoie, la preturi intre 50 si 100 de RON, in functie de factorii mai sus mentionati. Efectuam servicii de mutari mobila in Bucuresti si zonele adiacente.

Informati preturi transport marfa Bucuresti

Cotatia de pret pentru un transport simplu de marfuri sau bagaje, local, in Bucuresti, cu o autoutilitara de 11mc, este de la 150 RON, in pret fiind incluse si 120 de minute de stationare. Depasirea timpului de stationare atrage suplimentarea pretului cu 100 de RON pe ora de stationare.

Pentru transport mobila sau relocari firme cu ajutorul unei autoutilitare de 20 mc, pretul este de 200 de RON, inclusiv 120 de minute de stationare, cu un cost suplimentar de 100 de lei RON/ora, in cazul depasirii timpului de stationare.

Preturi transport mobila Bucuresti

In cazul in care clientul doreste un transport de marfa, mobilier sau bagaje, mutari mobila in afara municipiului Bucuresti, cotatia de pret va tine seama de numarul de kilometri de parcurs.

Pretul nostru este de 1,5 RON/km, pentru distante mai mari de 400 de km (dus –intors), iar calcularea pretului final va tine cont de distanta dus-intors. Pentru distante mai mici de 400 de km, pretul se calculeaza pe intreaga mutare.

Pentru stabilirea unei cotatii de pret corecte este necesar sa detinem toate datele necesare privind viitorul transport (distanta, greutate, timpi de stationare, necesitatea de manipulanti sau un, etc). De asemenea, contra cost si la solicitarea clientului, se asigura protectie suplimentara pentru bunurile transportate, gen folie cu bule sau folie strech.

Preturi transport mobila Bucuresti

  • Transport Duba 3,5t volum 10 m3,    –     3,3 l – 1,9 l – 1,7 h

– Doar transport mobila si marfa in Bucuresti – de la 150 lei
– Extern doar dus la 20 km 200 lei /  30 km 250 lei /  40 km 300 lei / 50 km 350 lei / 70 km 400 lei / 100 km 450 lei /  150 km 500 lei / 200 km 600 lei / 250 km 700 lei
/ 300 km 800 lei /  350 km 900 lei /  400 km 1000 lei /  450 km 1200 lei / 500 km 1300 lei / 550 km 1450 lei / 600 km 1600 lei /  650 km 1750 lei.

  • Transport camin 3,5t prelata volum 20 m3    –   4,2 L ,- 2,2 l, -2,2 h

– Doar transportul In Bucuresti- de la 200 lei
– Extern doar dus la 20 km 250 lei /  30 km 300 lei /  40 km 350 lei  / 50 km 400 lei /
70 km 450 lei /  100 km 500 lei /  150 km 600 lei /  200 km 700 lei  / 250 km 850 lei
/ 300 km 950 lei  /  350 km 1100 lei  / 400 km 1300 lei /  450 km 1400 lei /  500 km 1700 lei / 550 km 1900 lei  /  600 km 2100 lei /  650 km 2300 lei

  • Manipulare mobilier, marfa bagaje orice

Pret de Persoana incepe de la 50 lei si poate sa ajunga si pana 50/70 lei pe ora, preturile se mai negociaza in functie de transport.

  • Preturi la mutare completa

Garsoniera 300 – 500 lei
Apartament 2 camere 600 – 900 lei
Apartament 3 camere 800 – 1200 lei
Apartament 4 camere 1000 – 1500 lei.

Preturile se negoaciaza in fuctie de complexitatea transporturilor.

Odata cu primirea tuturor informatiilor necesare referitoare la viitorul transport, personalul nostru va va oferi in cel mai scurt timp o cotatie de pret. In cazul in care clientul un poate oferi o informatie exacta referitoare la volumul de marfa pe care il are de transportat, exista posibilitatea de a trimite un reprezentant al firmei pentru a estima acest aspect.

Suntem flexibili si speram ca, odata ce ati apelat la serviciile noastre, sa reveniti cu placere ori de cate ori veti avea nevoie. Ne-am propus sa atragem printr-un foarte bun raportul pret – calitate.
Va asteptam sa intrati in legatura cu noi. Datele noastre de contact sunt urmatoarele:
– e-mail: transportmobilabucuresti@yahoo.com
– telefon: 0760.614.691

IMPORTANT: Pentru solicitarile de transport in zilele de sambata si duminica se ofera o REDUCERE DE 10%.

Transport Bucuresti

de la 150 RON

un transport in bucuresti

Transport Romania

de la 1,5 ron pe km

transport in toata romania

Transport Europa

0.80 ron pe km

transport in toata europa

Personal, Manipulare

de la 50 ron

ajutor oameni oriunde

Transportul de mobila pe scari

Transportul, mutarea mobilierului dintr-o locatie intr-alta este o operatiune destul de elaborata, care necesita un anume tip de logistica, ce nu este, intotdeauna, la indemana tuturor celor care doresc sa efectueze o astfel de operatiune. Pe langa personalul necesar, este nevoie de echipament de protectie adecvat, de diverse dispozitive care sa faciliteze ridicarea si transportul, de camion adecvat cantitatii de mobilier care necesita mutarea. Din aceste considerente, apelul la o firma specializata in operatiuni de mutari mobila poate fi mult mai comod decat realizarea acestei actiuni in regie proprie, evident, contra cost. Costurile variaza in functie de cantitatea de mobilier, distanta de parcurs de la locatie de incarcare, pana la mijlocul de transport si din nou, pana la locatia de descarcare, de distanta (pe sosea) de la locul de incarcare pana la locul de descarcare, materialele care se folosesc pentru ambalare, dezasamblare si montaj, etc. Toti acesti factori trebuie luati in considerare, fie ca mutarea se realizeaza printr-o firma specializata, fie ca se realizeaza in regie proprie.

                De asemenea, in ambele cazuri trebuie urmate niste etape, fara de care intreaga operatiune poate fi ingreunata sau chiar periclitata. Prima etapa, mai ales daca este vorba despre un volum de mobilier mare, este etapa de planificare; aceasta etapa este absolut necesara, atat pentru a evita problemele care ar putea sa apara  pe traseu, cat si pentru a planifica utilizarea optima a spatiului in camionul de transport. O a doua etapa, vizeaza existenta unei logistici minime – echipamente de protectie, dispozitive de transport, ambalaje pentru impachetare – acestea fiind mai dificil de achizitionat de catre cei care realizeaza ocazional astfel de transporturi (nu se amortizeaza costurile). De aemenea, este absolut necesar a se lua in considerare personalul care participa la operatiune; firmele specializate dispun de personal instruit, care detine cunostintele necesare pentru a efectua operatiunea intr-un mod cat mai eficient posibil. In regie proprie, chiar si transportul unei piese de mobilier mai mic, poate pune probleme si expune la riscuri.

                In ceea ce priveste transportul exclusiv al pieselor de mobilier de la locatia unde se afla, la mijlocul de transport si apoi, din nou, la noua locatie, aceasta operatiune presupune urmarea unor reguli clare, care sa reduca atat riscul de accidentare al manipulantilor, cat si riscul de deteriorare al pieselor de mobilier transportate. O prima etapa in acest process este dezasamblarea, acolo unde este posibil, in piese cat mai mici; aceste parti sunt mai usor de impachetat, de transportat, de aranjat in mijlocul de transport. Trebuie sa existe cel putin o persoana care sa suprevegheze activitatea celor care cara mobilierul, care sa vegheze la buna desfasurare a procesului; mai ales pe scari, este absolut nevoie ca aceasta persoana cu rol de supraveghere, pentru a sesiza, din vreme, ceea ce nu merge bine si sa previna eventuale probleme ce ar putea sa apara. Transportul mobilierului pe scari, mai ales a celui greu sau voluminous, presupune un sistem de ridicare si transport diferit de cel pentru transportul pe suprafete plane. Se pot folosi chingi speciale sau carucioare pentru transportul pe scari, daca este posibil; in cazul in care se opteaza pentru forta bratelor, in partea inferioara trebuie sa se situeze persoana cea mai vanjoasa, pentru ca in aceasta zona se concentreaza cea mai mare parte a greutatii. Si modul cum se apuca obiectul este specific; persoana din partea inferioara apuca de baza, in vreme ce persoana din partea superioara ascarilor apuca de partea de sus a piesei de mobilier, astfel incat obiectul sa fie drept, echilibrat. Ridicarea se realizeaza prin flexarea genunchilor, tocmai pentru a proteja coloana vretebrala, pentru a nu o suprasolicita; miscarile manipulantilor trebuie armonizate, astfel incat sa se produca balans cat mai mic.

                Evident, apelul la o firma specializata este mai comod, dar mai costisitor; totusi, daca se analizeaza situatia mai bine, in cazul in care, in regie proprie, operatiunea nu este bine orchestrate, costurile pot fi chiar mai mari, fie din cauza unei eventuale accidentari a manipulantilor, fie prin deteriorarea pieselor de mobilier, fie prin nefolosirea optima a timpului sau a spatiului de transport.