0721 525 828 / 0721.188.607

Program: Luni-Duminica 08:00-19:00

Transport Mobila

Transport Mobila in Bucuresti

Suntem o firma de mutari mobila, cu activitate sustinuta in domeniu de aproximativ 14 ani, perioada in care mereu am urmarit extinderea si imbunatatirea calitati serviciilor noastre. Firma detine in dotare autoutilitare de 3,5 tone, cu ajutorul carora putem satisface, in bune conditii, necesitatile de transport si relocare ale clientilor nostri. Deviza noastre este “pret minim-calitate maxima”. Dorim sa oferim tuturor celor interesati, servicii de transport de marfa in Bucuresti la pret ieftin, fiind pentru noi un obiectiv primordial, pe care mizam de 10 ani deja. Clientii ne descriu ca fiind punctuali, seriosi si profesionisti. Serviciile de transport mobilier si bagaje Bucuresti, asigura clientilor interesati, servicii profesionale de mutari mobila pentru apartamente si firme. Pe langa acestea, putem interveni cu servicii de mutari mobilier in Bucuresti sau oriunde in Romania, la cel mai mic pret de pe piata. Oferim si servicii de transport bagaje particular ieftin, la preturi fara concurenta. Cu o vasta experienta in domeniul relocarii si transportului de marfuri si bagaje, va asiguram ca noi transportam, nu ne jucam.

Transport Mobila / Marfa Bucuresti Ieftin

Va stam la dispozitie cu servicii profesioniste pentru transportul in siguranta a mobilierului sau marfurilor dumneavoastra. Personalul care presteaza servicii transport mobila si marfa este calificat si detine o experienta indelungata in domeniu.

Dispunem de o gama larga de autoutilitare – Ford Tranzit, Iveco Daily, Renault Master – disponibile si pretabile pentru orice fel de transport de mobila sau marfuri, dar si de soferi profesionisti, experimentati in acest gen de servicii. Apeland la serviciile noastre de transport de mobilier bagaje in Bucuresti, orice fel de probleme referitoare siguranta marfii dumneavoastra vor disparea. Din momentul in care am decis infiintarea firmei noastre, am avut ca prioritate asigurarea sigurantei marfurilor si mobilierului transportat, pentru ca tot ceea ce ne-ati incredintat spre relocare sa ajunga la destinatie in conditii optime.


Pentru transporturile internationale de marfuri si mobilier se percepe un tarif de 1,30 RON, la care se adauga taxele de drum. Tariful se calculeaza pentru un traseu dus-intors. Pentru planificarea si cotatia corecta a unui astfel de transport, va invitam sa ne contactati telefonic la sediul firmei noastre.

Servicii Transport Mobila

folie bule, cuti pentru transport

Suntem pregatiti pentru transporturi de mobilier in conditii de perfecta siguranta. Oferim materiale auxiliare pentru ca mobila dumneavoastra sa ajunga in conditii perfecte la noua locatie: folie strech, folie cu bule, cutii pentru bagaje si haine, chingi de fixare.

Pret Transport Mobila Bucuresti

Pentru a va oferi o cotatie de pret corecta pentru un transport de bagaje sau mobilier in Bucuresti sunt necesare informatii legate de greutate, volum, timpi de stationare, distanta. Odata stabilite aceste detalii, clientul va primi, in cel mai scurt timp, o oferta completa pentru serviciul solicitat. Firma noastra pune la dispozitia clientilor sai personal calificat, instruit si cu multe experienta in transportul mobilierului si bagajelor. Oferta noastra de manipulanti este valabila oriunde in Bucuresti. Pretul porneste de la 30 de RON pentru o singura persoana si poate creste pana la 100 RON, in functie de etajul pana la care trebuie facuta livrarea, dar si de dificultatea terenului si greutatea mobilierului sau bagajelor de transportat.

Asteptam clientii cu o oferta de preturi foarte atractiva, printre cele mai avantajoase existente pe piata de profil. In plus, oferim profesionalism si o lerga disponibilitate in a indeplini dorintele clientilor nostri. Va invitam sa ne contactati ori de cate ori aveti de rezolvat o problema legata de transport de marfuri, mobilier sau bagaje. Intrati in legatura cu noi, fie direct, prin formularul de contact, fie prin telefon sau e-amil, folosind urmatoarele date de contact:

e-mail: transportmobilabucuresti@yahoo.com

telefon: 0721.525.828

Pentru mai multe detalii accesati casuta contact.